Ценовник

Here you can see what we have to offer and what you'll pay for that

За повеќе информации околу цените исконтактирајте не или посетете не.
Следете ги нашите понуди и попусти на пакети на следниов линк- Пакет услуги и попусти.

 

Услуга   Жени   Мажи
Шишање 350/700 150/300
Фенирање кратка коса 250/350
Фенирање долга коса 350/450
Боење 700-1100 500
Техники на боење од 1500
Избелување од 800
Нијансирање од 1000
Третмани за нега од 350
Фризури од 1000