Љупчо

Professional Hairstylist

Љупчо кој е воедно сопственик на Мираж, своите страсти кон фризерските услуги ги открил уште во младоста. Тој е во оваа индустрија речиси 30 години. Десет годишната пракса и искуство во оваа област го поттикнаа да отвори свој фризерски салон, за во наредните 23 години да се усоврши по семинари и обуки ширум светот и да создаде реномиран салон кој ги задоволуба потребите на една жена кога станува збор за нејзината коса. Негова специјалност е шишањето- од класични потстрижувања па се до последните тренди фризури.

12119404_1633682316895948_1689025950_o12116611_1633682440229269_1100310963_o

12112617_1633682133562633_1576062257_o12124310_1633682360229277_1103193488_o12124560_1633682276895952_1726294143_o

Age: 48

Zodiac Sign: Aquarius

:

Емилија

Professional Hairstylist

Емилија уште од мали нозе го следи својот татко и се стреми кон остварување на својот сон а тоа е проширување и продолжување на семејниот бизнис. Својата кариера ја започнува со запишувањето во средно фризерско училиште во 2007 и паралелна практична обука во Мираж за подоцна да се обучи и за вршење освен на фризерски и за козметички услуги. Дополнителните семинари и обуки на Балканот и овозможија надградување на своето знаење. Се со цел да биде во чекор со најновите правни и економски случувања, дипломира како менаџер по бизнис логистика, за успешно водење на салонот.

Во 2017 заминува за Доха,Катар каде две години работи во ланецот на познати светски салони Franck Provost и Jean Louis David како Senior Hairstylist & Balayage Specialist.

Крајот на 2019 се враќа во Мираж и продолжува со освежени вештини и нови искуства.

 

.12119506_1633682323562614_1127566890_o 12119467_1633682280229285_240767519_o

Лео