здраво

МИРАЖ е фризерско студио со традиција од 20 години кое негува исклучителна посветеност кон задоволството на клиентите. Високиот квалитет на услугите и користењето на производи за нега на коса од реномирани производители се неприкосновени принципи на нашето работење.
Во МИРАЖ секогаш ќе ве пречека пријатна атмосфера и тим кој се одликува со искуство, ентузијазам и позитивна енергија. ПОВЕЛЕТЕ, ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Боење на коса

Класично боење/ 100% покривање бели влакна/Техники на боење/ Шатирање во повеќе нијанси/Нијансирање/Избелување и боење без дополнително уништување на косата

READ MORE -

Третмани за нега на коса

Третмани за нега на боена коса/Третмани за специјални русокоси/ Третмани за сува и оштетена коса/ Третмани зрела коса/ Третмани за ревитализирање на косата/ Кератинско полнење/ Кератинско исправување

READ MORE -

Понуди и попусти

Дневни и месечни промоции попусти и понуди на нови производи, пакет услуги

READ MORE -